Hjem  /  Support  /  Driveropdateringer

Download af driver og firmware

Download de nyeste drivere og firmware til dit lasersystem.

Systemdownloads:

På denne side kan du finde opgraderinger til dit lasersystem. Du kan finde de nyeste drivere og firmware ved at klikke på det relevante lasersystem nedenfor og downloade dem, når det passer dig. Hvis du har problemer med at downloade eller installere disse filer, bedes du kontakte Epilog Support.

Bemærk

• Fra januar 2023 understøtter Epilog Laser ikke længere 32-bit operativsystemer med opgraderinger af Epilog Laser Software Suite. Hvis du på nuværende tidspunkter bruger en computer med et -bit operativsystem, kan du fortsat bruge versioner af vores software udgivet før . januar . Efter denne dato er fremtidige opdateringer til softwaren med de nyeste funktioner kun tilgængelige for -bit versioner.
  • 64 Bit-drivere er tilgængelige til Epilog Fusion Maker, Fusion Edge, Fusion Pro, Fusion Galvo, Zing, Mini, Helix, EXT, Fusion, FiberMark og FiberMark Fusion. Alle 64-bit drivere er kompatible med Windows 7, Windows 8, Windows 10 og Windows 11.

• Windows 10/11: Du behøver ikke at opgradere din driver, når du opgraderer til Windows 10/11. I sjældne tilfælde skal du muligvis geninstallere driveren efter en opgradering til Windows 10/11.

• Drivere til Zing, Mini, Helix, EXT, Fusion, FiberMark, FiberMark Fusion, Legend, Legend EX, Legend TT, Radius, Profile, Summit (version 5.1 og højere) og Express lasere er alle kompatible med Windows 7, 32-bit.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig, så du modtager en meddelelse, når en ny driver eller firmware er tilgængelig til din lasermodel.